Van Tjalle en Jasper

Van Tjalle en Jasper

Dutch design verlichting, woonaccessoires & meer
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij ontwerpen, maken en verkopen al onze items zelf in eigen beheer. Onze producten ogen wellicht simplistisch, maar daar hebben we hard voor moeten werken. Het is ons doel om met zo min mogelijk materialen en technieken zo spannend mogelijke ontwerpen te realiseren, zonder dat er functionaliteit of originaliteit verloren gaat. Zoeken naar spitsvondige oplossingen en daar veel plezier in hebben, dat is wat wij het liefste doen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.