Mint15
Mint15 is een sieradenmerk uit Nederland met handgemaakte armbanden, kettingen, oorbellen en enkelbandjes. Hoogwaardige kwaliteit en plating.
Sieraden, Handgemaakt
De zekerheden van https://mint15.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Handmade with much love & care

Mint15 (Mint Fifteen) is een sieradenmerk uit Nederland met fijne sieraden, stuk voor stuk gemaakt met veel liefde, zorg en aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen die erg lang mooi blijven. Alle sieraden zijn handgemaakt en worden ontworpen door Emilie, het gezicht achter Mint15: "Het is allemaal begonnen als een uit de hand gelopen kralenhobby vanaf de keukentafel. Ik combineerde mijn hobby’s met elkaar en bouwde een website, maakte mooie foto’s en werd actief op social media. Dit zorgde ervoor dat ik ineens enorme hoeveelheden bestellingen binnenkreeg."


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.