IEDEREEN LOOPT

IEDEREEN LOOPT

Barefoot running, trail & wandelen
De zekerheden van https://www.iedereenloopt.be

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het begon allemaal in 2015 als een uit de hand gelopen hobby. Uit frustratie dat je in België (en Nederland) quasi nergens op een deftige manier Vibram Fivefingers of Injinji teensokken kon kopen, richtte ik IEDEREEN LOOPT op. In de daarop volgende jaren kwamen er steeds meer merken én een fysieke winkel bij. Intussen zijn we uitgegroeid tot de enige merkonafhankelijke minimalistische schoenenwinkel in België.


Bekijk Manifest