Winestore
Winestore is onderdeel van Frans van den Hoogen Wijnkoopers anno 1844 te Dordrecht. Import en verkoop van kwaliteitswijn.
De zekerheden van https://www.winestore.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanaf 1844, dus meer dan 175 jaar wijnkopers in Dordrecht, en zelf vanaf 1990 dus nu 30 actief bezig met onze wijnimport van kleine kwaliteitsbewuste producenten, die de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen voor hun producten realiseren. Naast onze Icoon wijnen die hoog scoren bij de internationale wijnpers en die we u voor redelijke prijzen kunnen aanbieden, zijn we ook trots onze goedkoopste wijnen (vanaf zo'n €5,50 per fles) die gewoon veel wijn voor hun geld leveren. Uiteraard leveren wij u als afnemer een zo'n hoog mogelijke service, snelle levering en zijn altijd beschikbaar voor uw vragen.


Bekijk Manifest