SMILE Favorites

SMILE Favorites

Smile Favorites de leukste winkel van Arnhem en omgeving. De laatste damesmode trends, hippe accessoires & gave schoenen je vindt het allemaal. Altijd scherp en rond geprijsd. Voor ieder wat wilds... Smile Favorites is er voor iedereen die van mode houdt. Je shop bij Smile Favorites al vanaf maat 34/36, maar ook in plussize maten zijn gave items te vinden. Kom gezellig shoppen onder het genot van een kopje koffie en vriendelijke service van onze medewerkers. Iedere week zijn er weer nieuwe items, onze inkopers zijn wekelijks voor u op pad om de laatste trends te spotten... rechtstreeks vanuit Frankrijk of Italië. Wij helpen u graag bij uw kleding keuze, naast een ruim aanbod in betaalbare damesmode hebben wij ook trendy schoenen, riemen, sjaals en sieraden. Uw glimlach :) na aankoop van weer een nieuwe outfit, dat is onze passie! Kom gezellig langs in onze winkel in het centrum van Arnhem, nabij parkeergarage Musis.
De zekerheden van https://www.smilefavorites.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.