Let's dough it

Let's dough it

Dé online cookie dough store van Nederland.
eten cookie dough levensmiddelen
De zekerheden van https://letsdoughit.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vroeger werd me altijd verteld dat het snoepen van het deeg niet veilig was, met name vanwege het rauwe ei. Ik was er van overtuigd dat dit anders moest kunnen. Zodoende kwam er een punt waarop ik regelmatig in de keuken stond om voor mezelf een klein bakje deeg te maken en deze op te peuzelen, als een soort snack. Ik ben lang bezig geweest hét deeg te ontwikkelen, ik ben nogal perfectionistisch wat dat betreft, maar uiteindelijk is dit volgens mij meer dan gelukt! Perfect zacht, chewy én een beetje crunchy en sweet but also a bit salty.. En dát, zonder ei!

En dát, dat wil ik delen met jou! Die passie en liefde voor het perfecte deeg.


Bekijk Manifest