David-coin
Bij David-coin bent u aan het adres voor in en verkoop van uw collectie munten en bankbiljetten. U vindt bij ons een variërend en uniek aanbod munten en bankbiljetten. Wij hebben elke week een leuke “aanbieding van de week” en vanaf €75,- bestellen is gratis verzending (binnen Nederland).
munten goud zilver
De zekerheden van https://www.david-coin.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

David-Coin is de muntenhandel van David van Vugt. Vanaf zijn zevende jaar is David al munten aan het verzamelen. Iets wat begon als een hobby, is nu een florerende munten, penningen- en bankbiljettenverzameling, die beschikbaar is voor de handel en verzamelaars. David heeft jaren op beurzen gestaan en in verschillende muntenwinkels gewerkt. Met deze ruime ervaring in numismatiek is David-Coin dan ook het bedrijf voor al uw vragen over de waarde van uw verzameling en de plek voor aankoop en verkoop van vele soorten munten en bankbiljetten.


Bekijk Manifest