WWW.TOP-DEKBED.NL

WWW.TOP-DEKBED.NL

De beste kwaliteit en de beste service, dat vinden wij belangrijk. De focus van Top-dekbed.nl ligt op dekbedden en meer van top kwaliteit. Wij werken samen met meerdere gecertificeerde leveranciers vanuit Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat je naast een goed bed en dekbed ook een goed kussen en misschien nog wel meer nodig hebt, je slaapt tenslotte niet alleen op of onder een dekbed. Denk hierbij aan een hoeslaken een dekbedovertrek, kussenslopen maar ook (topdek)matrassen. Staat er iets niet bij wat je zoekt? Stel je vraag gerust, zo zorgen wij voor een goede service en krijg jij het beste aanbod! Heb je onze complete slaapsystemen al gezien, check snel de exclusieve boxsprings.

Wij willen zoveel mogelijk mensen een goede nachtrust bieden, dat is belangrijk. Uiteraard zal daarbij een goed of nieuw dekbed niet alleen de doorslag geven, het helpt op z’n minst. Goed slapen is een must voor iedereen, slaap je goed, dan presteer je beter. Binnen 2 werkdagen heb je je artikel in huis, Boxsprings hebben een levertijd van 1 tot 3 weken. Wij zorgen er dagelijks voor dat alleen de beste kwaliteit voor u geselecteerd is!

Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 01-11-2022 ingetrokken

De zekerheden van https://www.top-dekbed.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De beste kwaliteit en de beste service, dat vinden wij belangrijk. De focus van Top-dekbed.nl ligt op dekbedden en meer van top kwaliteit. Wij werken samen met meerdere gecertificeerde leveranciers vanuit Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat je naast een goed bed en dekbed ook een goed kussen en misschien nog wel meer nodig hebt, je slaapt tenslotte niet alleen op of onder een dekbed. Denk hierbij aan een hoeslaken een dekbedovertrek, kussenslopen maar ook (topdek)matrassen. Staat er iets niet bij wat je zoekt? Stel je vraag gerust, zo zorgen wij voor een goede service en krijg jij het beste aanbod!


Bekijk Manifest