ZoHebbes
ZoHebbes beschildert alle soorten porselein, houten meubeltjes, stoeltjes, geboortekistjes helemaal naar je wens. Bijna alles is mogelijk, behalve het na schilderen van foto’s.

Alles is uniek doordat wij de producten zelf maken. Wil je graag iets hebben in een andere kleur of maat en staat dit niet op onze site? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken het voor je!

Het leukste naamkadootje vind je bij ZoHebbes!
De zekerheden van https://www.zohebbes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Renskje en ik woon in het mooie Zuidhorn, op 10 minuten afstand van de stad Groningen. In juli 2012 ben ik moeder geworden van een prachtig dochtertje Yinthe en in januari 2014 van een lieve zoon Senn. Ik ben in mijn vrije tijd altijd erg creatief bezig en omdat ik vaak hoorde dat ik er “iets” mee zou moeten gaan doen, heb ik in 2012 besloten om mijn webwinkel ZoHebbes te starten. Door de jaren hebben wij onze kunsten meermalen mogen laten zien en groeiden wij steeds verder. Begonnen vanuit huis en na een aantal jaren waren wij zo gegroeid dat er thuis geen plek meer was en daarom nu een winkelpand hebben in het centrum van Zuidhorn.


Bekijk Manifest