Croffit Calisthenics Equipment

Croffit Calisthenics Equipment

Croffit, de webshop voor al jouw calisthenics en street workout producten zoals parallettes, gymringen en meer! Wist je dat we de meeste producten zelf maken?
Daarnaast verzorgen we ook grotere projecten op maat zoals sporttoestellen en sportmeubels.
Neem gerust eens een kijkje op de website!
Let's get fit!
De zekerheden van https://www.croffit.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Bèrimah Croffie (yes, vandaar de naam Croffit😉). Sinds 2019 heb ik mijn hobby’s techniek en calisthenics/street workout gecombineerd en ben ik calisthenics equipment gaan maken.
Dit begon met het maken van houten parallettes in mijn schuurtje aan huis en ondertussen is dit uitgegroeid tot vele verschillende producten en projecten vanuit een mooie werkplaats in Middelburg.
Hier is ook het eerste Croffit calisthenics parkje gebouwd waar een aantal atleten en ik kunnen trainen en de producten uitgebreid testen. Zo blijft de kwaliteit hoog en worden eventuele verbeterpunten sneller gevonden. Neem gerust eens een kijkje in de webshop!


Bekijk Manifest