frankheininga.nl

frankheininga.nl

Leer meer over natuurlijke en preventieve strategiën voor een optimale gezondheid. Op deze website kunt u blogs lezen, aanmelden voor lessen of workshops, bestellingen doen en direct een afspraak maken voor een helder plan. De shop bevat o.a. biothee en kruidenformules. U kunt shoppen met een spaarprogramma om direct korting te claimen en ook met een mogelijkheid voor gratis verzendkosten. Verder is het mogelijk om een vitaliteitsprogramma te volgen of om je op te geven voor een privéles of een workshop. Via de site kun je blogs lezen, een kennisbank raadplegen of je opgeven voor een speciale nieuwsbrief met acties.
De zekerheden van https://frankheininga.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.