LashAddict
LashAddict.nl is dé online shop waar je nepwimpers kunt vinden. Ben je op zoek naar natuurlijke wimpers die je elke dag kan dragen naar school of werk? Of wil je graag volle nepwimpers die je kan dragen op een bruiloft, date of een andere speciale gelegenheid? We’ve got it all! Welke oogvorm je ook hebt, wij hebben altijd een paar valse wimpers die geschikt zijn voor jouw ogen. Met een paar mooie nepwimpers maak je jouw ooglook compleet. Bij LashAddict hebben we naast nepwimpers ook een enorm aanbod wimperextensions en wimperlijm.

Weet je al precies welke valse wimpers je wilt? Bestel dan op werkdagen voor 20:00 uur en je hebt de bestelling de volgende dag al in huis. Het is ook mogelijk om je bestelling af te laten leveren bij één van de 3000+ verschillende ophaalpunten van PostNL. Vanaf een bestelbedrag van €40,- worden de nepwimpers helemaal gratis bezorgd. Bij een bestelling boven de € 30,- ontvang je een cadeau naar keuze!
De zekerheden van https://www.lashaddict.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.