Badass and Cute

Badass and Cute

Stoere kinderkleding voor jongens en meisjes.
Van shirts tot petten het is allemaal te vinden in de webshop.

Badass and Cute staat voor eerlijke kleding met een goeie kwaliteit. Al onze kleding wordt in Nederland geproduceerd en door ons met de hand bedrukt. De handmade items zijn ook in een Nederlands atelier gemaakt en in kleine oplage, dat betekend dat er nooit 1000 andere kindjes in hetzelfde lopen. De ontwerpen zijn uniek en helemaal door Badass and Cute ontworpen. Hoe leuk is dat? Jouw kindje zal dus altijd unieke en speciale items kunnen dragen.
De zekerheden van https://www.badassandcute.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.