Crazylabels B.V.

Crazylabels B.V.

Online webshop in het verkopen van verzendetiketten en adresetiketten
De zekerheden van https://crazylabels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een bedrijf bouw je niet, een bedrijf wordt gebouwd door jouw klanten. Met dit in ons achterhoofd zijn wij begonnen. Misschien gek, maar jij staat bij ons centraal. Een verzendetiket of adresetiket neemt niemand mee in haar begroting. Dit mag dan ook niet teveel kosten, maar als je het bestelt, wil je wel de zekerheid hebben dat je goed geholpen wordt. Crazylabels doet dat! Wij worden blij van blije mensen en doen er alles aan om jouw mondhoeken iets omhoog te laten gaan. Onze medewerkers komen met een lach binnen en gaan met een lach weg. Het extra stukje aandacht wat onze medewerkers krijgen, geven ze aan jou door.


Bekijk Manifest