ShishaQuality

ShishaQuality

ShishaQuality, opgericht in 2019, richt zich op de beste kwaliteit producten. Hieronder kan je verstaan waterpijpen, shisha's, onderdelen, accessoires, smaken, noem ze maar op. Wij hanteren alleen producten die wij specifiek selecteren op gebruik en kwaliteit. Dit zijn voor ons belangrijke normen. Wij staan altijd klaar voor onze klanten, indien er vragen zijn kan je altijd contact met ons opnemen.
De zekerheden van https://shishaquality.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.