SlimmeDingen B.V.

SlimmeDingen B.V.

SlimmeDingen is dé smarthome shop van de Benelux. Wij staan voor slim, veilig en duurzaam wonen en werken.
Leef nú in het huis van de toekomst!

Geen installatie vingers? Vraag onze Slimmeriken naar de installatiemogelijkheden afgestemd op jouw situatie.
De zekerheden van https://www.slimmedingen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

SlimmeDingen maakt slim, veilig en duurzaam wonen bereikbaar voor iedereen. Van slimme stekker tot laadpaal, wij hebben alles voor het huis van de toekomst.
En kom je er niet helemaal uit? Onze Slimmeriken helpen je graag op weg. Met een team van zeer gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers, denken wij altijd met je mee. Of het nu gaat om een webshop bestelling, advies op maat of installatie van een nieuw laadpunt of compleet domotica systeem, bij SlimmeDingen vind je alles van A tot Z bij 1 loket. Wel zo slim.

Kijk voor al onze slimme smarthome oplossingen op www.slimmedingen.nl

Team SlimmeDingen


Bekijk Manifest