FollyFoam

FollyFoam

FollyFoam, dé foamwebshop!!
Wij verkopen foam en glitterfoam in veel fleurige en felle kleuren! Onze foam is het perfecte product om uw mooiste creaties mee te maken!
De zekerheden van https://follyfoam.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

FollyFoam, you can go your own way!
Wie zijn wij?
Na een prachtige wereldreis besloten Ruud en Hanneke voor een nieuw avontuur te gaan genaamd FollyFoam!

FollyFoam staat voor een mix van beide karakters: flexibel ondernemend, betrouwbaar uitdagend, kwalitatief hoogstaand en eigenzinnig inventief. Met humor! Donderdag 20 November 2014 zijn ze, met de inschrijving bij de KvK, vertrokken!

Hanneke en Ruud

Waarom FollyFoam?
FollyFoam is foam van hoge kwaliteit, dus perfect te bewerken! FollyFoam is daarom ideaal om je (bizarre) creativiteit tot uiting te laten komen. Vandaar de ‘folly’ in onze naam.


Bekijk Manifest