In de Hekken
In de Hekken Shop is al sinds 2012 dé webshop voor voetbalgerelateerde mode. De webshop is een initiatief van dezelfde mensen die ook de landelijk bekende voetbalsupporterssite In de Hekken hebben opgericht. Omdat we vonden dat onze boodschap daar niet zou moeten lijden onder commerciële initiatieven zijn we deze webshop begonnen. Na een tijdje weg te zijn geweest met deze shop hebben we besloten om nu toch echt door te gaan zetten zodat we ons blog weer reclamevrij kunnen maken. Lees je In de Hekken graag of volg je ons net als ruim 80.000 anderen op social media dan steun je de site direct door hier te winkelen.
De zekerheden van https://shop.indehekken.net

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.