My Luxury Home

My Luxury Home

Voor een luxe en stijlvol interieur.

Schelpenvazen - Eric Kuster stijl - Glasschilderijen - Spiegellijsten - Decoratie - Woondeco - Luxe interieur - Schelpenvaas.
De zekerheden van https://www.myluxuryhome.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij My Luxury Home. Uit liefde voor een mooi en luxe uitziend interieur, zijn wij in 2019 deze webshop begonnen. In onze webshop vind je een door ons gemaakte selectie van bijzondere woonaccessoires die jouw interieur direct een luxe uitstraling geven. Wij werken met gerenommeerde merken en staan voor kwaliteit en service.We hopen dat we jou kunnen inspireren met onze woonaccessoires en helpen graag als je vragen hebt.Veel shop plezier.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.