Composiet Schutting Alteveer

Composiet Schutting Alteveer

Composiet Schutting Alteveer begrijpt dat een schutting een essentieel onderdeel is in uw tuin. Een schutting geeft u een gevoel van veiligheid en privacy, hierdoor kunt u comfortabel genieten in uw eigen tuin. Ook is een schutting bepalend welke uitstraling uw tuin heeft en brengt het sfeer.

Composiet Schutting Alteveer heeft een uitgebreid assortiment met veel mogelijkheden.
Onze composiet producten zijn onderhoudsvriendelijk en rot en schimmelvrij. Zo heeft u jarenlang plezier van onze producten.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.