Borden met Bijbeltekst

Borden met Bijbeltekst

Borden in een gewenst formaat met een eigen design en kleur en een tekst van jouw herinnering. Alle producten zijn maatwerk en specifiek naar jouw wens.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In Nederland zijn er veel borden met teksten te vinden. Echter bij ons is uw bord uniek en maken wij uw bord naar uw keuze en wens. Er zal dus geen enkel bord hetzelfde zijn. Stel uw eigen bord samen en u ontvangt van ons een voorbeeld in proefdruk. Als deze helemaal naar wens is gaat het bord voor u in productie. Geheel maatwerk en alle borden naar het ontwerp van elke klant.
Er worden zelfs aanvragen gedaan die niet in onze shop geplaatst kunnen worden of specifieke wensen hebben. Heeft u ook vragen of wensen die aandacht vragen of geheel naar een speciaal ontwerp moeten? Bel of mail ons voor uw vragen. Wij hebben oplossingen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.