MyDrinkglass
Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van kwalitatieve kunststof glazen als het gebruik van echt glas niet wenselijk is.
De zekerheden van https://onbreekbareglazen.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij bieden het grootste assortiment in duurzame hoogwaardige plasticglazen aan. De glazen zijn letterlijk onbreekbaar en gaan door de uitmuntende kwaliteit erg lang mee. Onze hoogwaardige plasticglazen zijn bijna niet van echt glas te onderscheiden. Organiseer je een feestje of evenement of heb je gewoon glazen nodig voor thuisgebruik? Dan zijn onze kunststof glazen ideaal. Ook zijn onze plasticglazen zijn vele malen herbruikbaar wat ervoor zorgt dat we de ‘’plastic-afvalberg’’ doen verminderen.


Bekijk Manifest