Lebbels.nl

Lebbels.nl

Bij Lebbels kun je zelf je babydekens samenstellen. Keuze uit diverse kleuren wafelstof en diverse voeringen. Alle dekens worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt. Lebbels gebruikt alleen de allerbeste en 100% babyvriendelijke stoffen.
De zekerheden van https://www.lebbels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hallo!

Een aantal jaar geleden werden wij voor het eerst mama en papa! Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open. Net zoals iedere nieuwbakken ouder waren ook wij opzoek naar het allerbeste voor onze baby. Tijdens onze zoektocht kwamen wij erachter dat er veel keus is in babydekens maar dat de kwaliteit en samenstelling niet altijd goed zijn. Omdat wij kwaliteit en materiaal belangrijk vinden, het is tenslotte je baby, besloten wij Lebbels op te richten. Wij maken al onze producten op bestelling, met de hand en met liefde. Lebbels gebruikt alleen de allerbeste 100% babyvriendelijke stoffen. Lebbels, kwaliteit voor baby's!


Bekijk Manifest