Bolly's

Bolly's

Wilt u thuis genieten van een luxe notenmix? Dan is Bolly’s precies wat u zoekt! Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel een heerlijke gebrande notenmix van topkwaliteit. De gekozen notenmix wordt in een mooi doosje zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd, zodat u op ieder moment van dag de beleving van vers gebrande noten kunt ervaren. Wij verkopen niet alleen notenmixen met gemengde gezouten of ongezouten noten, maar u kunt ook voor andere soorten noten en vruchten bij ons terecht. Zo vindt u bij ons onder andere macadamia noten, pecannoten, paranoten, cashewnoten en pinda’s. Benieuwd geworden naar onze selectie noten? Bekijk dan onze webshop, bestel de noten van uw keuze, en geniet!
De zekerheden van https://bollys.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.