aProbar
Welkom bij aProbar, dé webshop voor de beste wijn!
Vanuit ontzag voor de wijze waarop de druiven groeien en voor de manier waarop de wijnmakers er met zoveel liefde en zorg een prachtig product van weten te maken is aProbar ontstaan.

Unieke wijn, daar houden wij van
Omdat onze passie voor wijn in Spanje ontstond heeft aProbar zich de eerste jaren vooral op Spaanse wijnen gericht. Spanje is zo’n afwisselend land qua landschap en klimaat dat er een enorm aanbod is aan fantastische wijnen. En, niet geheel onbelangrijk, vaak betaalbaarder dan z’n wijnbroers en -zussen in andere Europese landen. Maar toch kreeg aProbar steeds vaker de vraag naar wijnen uit andere landen in Europa. Daarom hebben we besloten om onze collectie uit te breiden en zijn we op zoek gegaan naar bijzondere wijnen in landen buiten Spanje. En dat is gelukt! aProbar biedt zowel de horeca als de particuliere klant naast onze Spaanse wijnen nu ook bijzondere wijnen uit Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk die je in de supermarkt niet zult aantreffen. Stuk voor stuk producten van mooie wijnbedrijven van wijnmakers met een passie voor wijn. Net zoals jij en ik.
De zekerheden van https://www.aprobar.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.