Het Spelhuis

Het Spelhuis

Het Spelhuis is een speciaalzaak en webshop in gezelschapsspellen en puzzels. Je vindt bij ons meer dan 10.000 verschillende spellen en puzzels, van klassiekers tot verborgen parels. Zowel voor kinderen als voor volwassenen! Weet je nog niet helemaal wat er bij jou past? Wij helpen je graag verder door het juiste spel of de juiste puzzel voor jou te vinden! Ook voor cadeaus en cadeaubonnen kan je bij ons terecht.
De zekerheden van https://spelhuis.be

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het Spelhuis is een dynamische onderneming waarin er geen minuut stilgestaan wordt. Ons enthousiast team gaat met je op zoek naar het juiste spel. Voor jezelf of om cadeau te geven. Onze winkel en webshop zijn uitnodigend en gezellig. Iedereen met een nieuwsgierigheid naar spellen is welkom. In alles wat we doen, willen we net dat beetje meer doen. Zowel voor onze online als onze fysieke klanten.


Bekijk Manifest