Iris Huys
De één heeft alleen hulpmiddelen nodig bij het uitvoeren van bepaalde handelingen. De ander is voor het dagelijkse leven aangewezen op visuele ondersteuning. Wat uw beperking ook is, bij Iris Huys hebben we maar één doel: zicht krijgen op uw mogelijkheden. Samen met u de beste kwaliteit van leven realiseren. Het is verbazingwekkend hoeveel mogelijkheden er zijn dankzij slimme technologieën. Wij helpen u om deze te benutten en een goede keuze te maken. Bij Iris Huys hebben we een breed assortiment leesoplossingen. Zo hebben we hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden en ouderen, maar ook voor professionals en hobbyisten die behoefte hebben aan beeldvergroting. Wie u ook bent, u kunt rekenen op een deskundig advies. We leveren uitsluitend producten met een hoge, gegarandeerde kwaliteit en een lange levensduur.
De zekerheden van https://www.irishuys.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De één heeft alleen hulpmiddelen nodig bij het uitvoeren van bepaalde handelingen. De ander is voor het dagelijkse leven aangewezen op visuele ondersteuning. Wat uw beperking ook is, bij Iris Huys hebben we maar één doel: zicht krijgen op uw mogelijkheden. Samen met u de beste kwaliteit van leven realiseren. Het is verbazingwekkend hoeveel mogelijkheden er zijn dankzij slimme technologieën. Wij helpen u om deze te benutten en een goede keuze te maken. Bij Iris Huys hebben we een breed assortiment leesoplossingen. Zo hebben we hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden en ouderen, maar ook voor professionals en hobbyisten die behoefte hebben aan


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.