omiXimo
Vergemakkelijk de aanschaf van Game PC's dankzij omiXimo.
omiXimo maakt het aanschaffen van Game PC's eenvoudiger en je bent altijd verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs. Wel zo prettig, want wij zien technologische ontwikkelingen die in een razendsnel tempo plaatsvinden. Via onze website gaat het kopen sneller en gemakkelijker dan ooit. Wij helpen zowel bedrijven als consumenten door alle informatie die nodig is overzichtelijk aan te bieden. Hierdoor ben je er zeker van dat je aankoop een duurkoop is en je hier vele jaren plezier aan gaat beleven.
De zekerheden van https://www.omiximo.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij kunnen ons met trots je Game PC specialist noemen. Zoek je naar een game pc die je zelf wilt samenstellen? Je hebt bij ons de keuze uit diverse producten van A-merken, die voorzien zijn van de laatste handige en innovatieve technologieën. En dit allemaal voor een scherpe prijs. Wij zijn dit jaar gestart met onze onderneming en wij hopen je nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.


Bekijk Manifest