ZOCOSY
ZOCOSY, de gezelligste webshop van Nederland!
Allemaal leuke en handige artikelen voor meer gezelligheid in en om het huis.
Heb je iets nodig voor in de tuin, het zwembad, de keuken, woonkamer, de kids of voor op vakantie dan vind je het bij ons.

Ook als je er niet naar op zoek was. Voor 15.00 uur besteld is morgen in huis. GRATIS verzending bij bestellingen boven € 40.

Veilig, geregistreerd en vertrouwd. Dus kom gezellig langs en laat je verrassen. Dat is ZOCOSY!
WONEN, KOKEN EN HUISHOUDEN Tuin KLIMAATBEHEERSING
De zekerheden van https://zocosy.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.