The Skinz Boutique

The Skinz Boutique

Een toonaangevende, authentieke en luxe webshop met de beleving van een fysieke winkel waarbij de zelfbewuste vrouw een goed gevoel krijgt van de aankoop, service en kwaliteit.
De zekerheden van https://www.skinz.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Op mijn 25e begon ik met een opleiding tot huidspecialist en op 1 februari 2004 opende ik de deuren van Skinz! In mijn huidverbeteringsinstituut kon ik mijn liefde voor luxe cosmetica en authentieke en sterk huidverbeterende merken met een missie met anderen delen. We wilden meer doen met onze kennis en nog véél meer mensen blij maken met huidverbeterende tips, tricks, producten en advies. Zo werd The Skinz Boutique geboren! We willen niet zomaar een van de vele webshops zijn, maar willen ons onderscheiden met onze 4 kernwaarden: authenticiteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en resultaat.


Bekijk Manifest