EpicGear
EpicGear is een webshop die is ontstaan uit passie voor sport. Wij hebben fiets- en wintersportaccessoires vanuit Tsjechië naar Nederland gehaald en zelf uitgeprobeerd. Deze producten zijn zo goed bevallen dat we meer sportfanaten in Nederland ervan willen laten genieten. In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment met onder andere fietsbrillen, fietshelmen, fietshandschoenen, fietssokken en diverse wintersportartikelen. Al deze producten hebben een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met gratis verzending vanaf 50,- en artikelen voor het hele gezin, is EpicGear dé webshop voor fans van fietsen en wintersport.
Fietsaccessoires, Wintersport accessoires
De zekerheden van https://www.epicgear.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.