TrendCasa
Woonaccessoires, Waxiess, gepersonaliseerde artikelen, kado-sets
De zekerheden van https://www.trendcasa.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij TrendCasa worden de Waxiess nog met de hand gemaakt. De Waxiess zijn rijkelijk voorzien van geur waardoor je niet eerst boven de waxbrander hoeft te hangen om te ruiken of de geur lekker is. Wij, bij TrendCasa, zien liever dat je langer van de Waxiess kan genieten door de waxbrander maar even te laten branden ( mocht dat nodig zijn ) dan dat je 3 waxbrander aan moet maken om maar een beetje van de geur te kunnen genieten.

We hebben een ruime keuze in Woonaccessoires, deze zijn natuurlijk altijd een mooie aanvulling in je interieur maar ook erg leuk om kado te geven.

Tot snel,
Team Trendhobby


Bekijk Manifest