avantius
Avantius is opgericht in 2007 en is een fantastische webshop voor woon- en thuisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan producten waarmee je jouw huis kunt inrichten en gezellig maken. Denk hierbij aan decoratieve objecten, kussens en plaids, wanddecoraties, tafelaccessoires, keukengerei en nog veel meer.

Wat Avantius onderscheidt van andere webshops is de uitstekende service die ze bieden. Hun toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en het beantwoorden van eventuele vragen. Ook hebben ze een snelle en gemakkelijke levering, waardoor je snel van je aankopen kunt genieten.

Dus als je op zoek bent naar geweldige woon- en thuisaccessoires en uitstekende service, dan is Avantius de webshop voor jou. Bezoek hun website vandaag nog en ontdek zelf waarom ze zo geliefd zijn bij hun klanten!

Wij verzekeren dat u op werkdagen binnen vier uur antwoord krijgt op uw email. Bij problemen of klachten kunt u het beste contact opnemen via info@avantius.nl en zorgen wij ervoor dat we samen tot een goede oplossing komen.
De zekerheden van https://avantius.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest