Wierookwinkeltje.nl

Wierookwinkeltje.nl

Wij zijn gespecialiseerd in veel soorten wierook zoals Aromafume, Tibetaanse wierook, Losse harsen en kruiden, India wierook, Japanse wierook, Witte salie, Palo Santo, wierookbranders, wierookhouders en nog veel meer....
Kortom het juiste adres voor wierook!!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In onze fysieke winkel geven wij gratis advies en kennismaking van onze producten aan de klanten.
Ook in de webwinkel willen wij graag onze kennis met jou delen, voor vragen kan er altijd gebeld of gemaild worden en wij beantwoorden graag jou vraag.
De producten worden verstuurd uit eigen voorraad en wij verpakken alles met zorg in en het versturen gebeurt op een millieuvriendelijke manier!
Dit is een hele uitdaging maar we gaan die graag aan. Wierookwinkeltje.nl is het adres voor wierook! Wierookwinkeltje.nl is een onderdeel van Pergibiedmeer.nl


Bekijk Manifest