Divoque
Divoque is een stijlvolle kledingwinkel met kleding voor iedereen, 'Fashion For Everybody' is dan ook de slogan van Divoque. Gelegen in winkelcentrum Kronenburg Arnhem bieden wij stijlvolle kleding aan voor scherpe prijzen.

Voor dames hebben wij een zeer ruim assortiment aan vele verschillende kledingsoorten, ook bieden wij enkele merken aan voor lage prijzen. Voor Heren hebben wij een assortiment aan T-shirts, broeken, jassen, zwembroeken, blouses, polo's, extra grote maten en bieden wij diverse merkkleding aan voor scherpe prijzen.

Voor kinderen zijn wij de exclusieve verkoper in Nederland van de AB Lifestyle KIDS SALE. Stijlvolle kinderkleding in vele verschillende soorten, stijlen en maten voor zeer scherpe prijzen!

Divoque is vanaf het heden ook online actief. Dus shop de leukste dames- , heren-, en kinderkleding nu online bij Divoque. Of bezoek ons op onze vestiging gelegen in winkelcentrum Kronenbrug Arnhem.
De zekerheden van https://www.divoque.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.