De Groene Vrouw
Bij De Groene Vrouw vind je Heel Veel Kennis over je gezondheid én de mooiste natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen uit echte voeding. Ingrediënten uitpluizen hoeft niet: dat hebben wij al voor je gedaan!

Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring helpen we je met boeken, cursussen en laboratoriumonderzoeken om je lijf (weer) helemaal gezond te maken. Daarnaast gebruiken we onze kennis om de hoogste kwaliteit producten voor je uit te kiezen. Zonder rotzooi, mét de best werkende inhoudsstoffen... en: 100% Natuurlijk. Zoals het hoort!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij staan voor kwaliteit. Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring heb ik de mooiste producten voor je uitgekozen: natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen uit echte voeding. Alles zonder rotzooi en met de beste inhoudsstoffen. ingrediënten uitpluizen hoeft niet: dat hebben wij al voor je gedaan!

Verder doen we altijd ons best om jouw bestelling met zorg in te pakken en je blij te maken met onze diensten en producten. Alle kennis over je gezondheid, voeding en darmflora deel ik met je op het blog, in de online academy of in mijn boeken. Natuurlijk helpen we je ook graag verder in onze praktijk!


Bekijk Manifest