Puzzlefun
De puzzelwebshop van Gelderland voor al jouw Legpuzzels, Kinderpuzzels, Houten Puzzelborden en Schilderen Op Nummer.
De zekerheden van https://www.puzzlefun.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Ik ben Maja van Puzzlefun en ik ben dol op puzzelen. Niet zo gek dus dat ik Puzzlefun op 1 juni 2020 opgericht heb. :)
Persoonlijk ben ik helemaal weg van Falcon en Wasgij Puzzels.
Ik ben ook heel lang op zoek geweest naar iets om het puzzelen makkelijker te maken. Ik bedoel, ik heb een kat... En ze weet dat ze niet op tafel mag komen, maar als ik puzzel en tussendoor even weg moet, liggen er geheid stukjes op de grond als ik terugkom. Vandaar dat we gestart zijn met een eigen productie: De Houten Puzzelborden. Als ik even klaar ben met puzzelen schuif ik de deksel erop en het bord schuif ik onder de kast of salontafel. Ideaal!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.