Topsexpop.nl

Topsexpop.nl

Wij leveren sexdolls uit voorraad, met een keuze uit zo’n 80 verschillende. Je ontvangt je bestelling binnen 3 werkdagen. Voor 13:00 uur besteld kunnen we vaak de volgende werkdag leveren. Uiteraard kan je aan de verpakking niet zien wat er wordt verstuurd, de verzending is discreet!

Wij hebben het exclusieve recht in Nederland de sexpoppen van TopDoll aan te mogen bieden. Deze zijn van zeer goede kwaliteit voor een zeer goede prijs. Uiteraard zijn onze sexpoppen geheel van siliconen (TPE) en hebben een metalen skelet, hierdoor zijn ze in alle standjes te gebruiken. Je kan haar oraal, vaginaal en anaal gebruiken. Sex met onze sexpoppen voelt zeer realistisch aan, bij zorgvuldig gebruik gaan deze zeer lang mee.

Omdat we rechtstreeks bij de fabrikant inkopen kunnen we een goede service en een scherpe prijs aanbieden. Het is onze missie om kwalitatieve sexpoppen voor iedereen betaalbaar te maken.

Al onze producten worden gratis bij je thuis bezorgd binnen 1-3 werkdagen of kunnen in Drachten worden opgehaald. Je kan van 9:00 – 22:00 uur op afspraak bij ons terecht. Bezorgen gaat via UPS of PostNL, afhankelijk van het formaat van je bestelling.

We versturen onze producten gratis binnen Europa.
De zekerheden van https://topsexpop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij van Topsexpop.nl houden ruim 250 sexpoppen op voorraad, hierdoor kunnen we binnen 2 werkdagen de bestelling bij je thuis hebben. Omdat we groot en rechtstreeks bij de fabriek inkopen, ontvangen we een goede korting op de inkoop, deze berekenen we door aan onze klanten. Hierdoor leveren we een goed product tegen een zeer schappelijke prijs. Stel je eigen sexpop samen door je favoriet te kiezen, lengte, cupmaat, oogkleur en haarkleur. Je eigen levensechte sexpop was nog nooit zo bereikbaar!


Bekijk Manifest