De Silent Disco Club

De Silent Disco Club

De Silent Disco Club, voor het huren van Stille Disco apparatuur en aanverwante dingen, voor kleine huisfeestjes tot hele festivals, per post, afhalen en zelfs last minute!
Evt onze Mood Managers (DJ 2.0), evt DJ bus, noem het maar op en we kunnen het regelen.

Een paar unieke punten:
- Per post of gewoon bij ons af te halen, in Utrecht, Amsterdam en Leiden, ook vaak last minute nog!
- Onze koptelefoons zijn oplaadbaar (geen batterijen dus)
- Ze hebben 4 kanalen (de rest van de aanbieders maar 3)
- WEL met meedansende lampjes
- Beter geluid dan de rest
- Oplaadbare zenders als optie, voor als je bijv in ’t park zit
muziek bruiloft
De zekerheden van https://www.silentdiscoclub.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij de Silent Disco Club is service en eerlijkheid geen issue, dat is vanzelfsprekend, daar denken we niet eens over na. Komend uit de horeca, zit dat in ons bloed.
Ook een deel van ons bloed komt uit de muziekwereld, dus als geen ander weten wij hoe je een feestje moet bouwen en het de mensen op een eerlijke manier naar de zin kan maken!


Bekijk Manifest