Bestdecoratie

Bestdecoratie

Bestdecoratie.nl is een veelzijdige fotoservice gesitueerd in Enschede.

Bestdecoratie is een onderdeel van Fotostudio Christy en heeft al 20 jaar ervaring in de foto branche.

Met ons ulta moderne machine park en de A merk materialen die wij gebruiken zoals Polycasa Pexiglas,Imagebond Aluminium en de originele Siemerink spielatten voor onze canvassen gaan wij alijd voor de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Wij hebben ondertussen ruim 100.000 tevreden klanten en blijven continu investeren in de Beste printers en Mooiste materialen.

In 2019 zijn wij over gegaan naar de 1300 series printers van Oce, deze werken met de nieuwste led technologie en staan net als hun voorgangers garant voor haarscherpe afdrukken. Bestdeco is op deze manier altijd bezig om de beste kwaliteit te leveren met machines en die het minst belastbaar zijn voor onze leef omgeving.
Bij Bestdeco krijg je perfect printwerk tegen vaste lage prijzen en supersnel geleverd. Doordat wij zeer efficiënt werken kunnen we een erg snelle levertijd garanderen.
Bij Bestdecoratie hebben we de beschikking over een modern machinepark in Nederland, met moderne machines die gebruik maken van de meest recente printtechnieken. Daarom zijn al onze foto’s op hout, canvas, aluminium of plexiglas van hoge kwaliteit, terwijl we deze wél voor vaste lage prijzen kunnen aanbieden. Wij printen onder meer op een Oce318GL en een Roll to Roll systeem. Deze systemen worden elke maand gekalibreerd voor optimale prestaties. Er wordt gebruik gemaakt van 256-inkt van Oce, wat voor prachtige resultaten zorgt.
Door een foto op hout, canvas, aluminium of plexiglas bij Bestdecoratie te bestellen geniet je van allerlei voordelen.
De zekerheden van https://bestdecoratie.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.