Artistic Lab
Artistic Lab begon voornamelijk met grafische ontwerpen op basis van originele stockfoto's over de hele wereld. Deze mixen, husselen en blenden we tot een uniek ontwerp. Wij, Boy & Mitch zijn samen de eigenaren van Artistic Lab en tevens broers. Boy is het creatieve brein achter de ontwerpen en Mitch de (online) marketing strateeg en webdesigner. Vanuit intrinsieke motivatie om te ondernemen en mooie dingen te maken die andere inspireren besloten we Artistic Lab op te richten.
De zekerheden van https://www.artisticlab.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.