Van den Broek Biljarts

Van den Broek Biljarts

Van den Broek Biljarts heeft zowel een winkel als een webshop. Met ruim 60 jaar ervaring staan zij zowel online als offline klaar met advies. Van den Broek Biljarts is gespecialiseerd op het gebied van:

-Keuen
-Biljarts
-Tafelvoetbaltafels
-Darts
-Bijbehorende onderdelen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Van den Broek Biljarts is door de jaren heen een bedrijf die alles levert en repareert op het gebied van biljarts. Door onze ervaren mensen kunnen onze klanten altijd advies op maat krijgen. Ons bedrijf bestaat al Sinds 1956.
Onze service gaat veel verder dan biljart artikelen te verkopen. Wij willen dat onze klanten tevreden de deur uit gaan, maar ook terug kunnen komen als toch achteraf er aanpassingen of ander problemen zijn. Belangrijk vinden wij als Van den Broek Biljarts te luisteren naar de wensen van onze klanten. Samen met onze klanten kunnen wij tot een passende aankoop komen.
Ons team bestaande uit Dave, Tom en Remco


Bekijk Manifest