Brazilian MultiBrand Store

Brazilian MultiBrand Store

Brazilian Multi Brand Store

De grootste Braziliaanse cosmeticamerken o Boticario en Natura zijn gespecialiseerd in gezichtsverzorging, huidverzorging, body lotions , lichaamsolie, parfums , make-up, en diverse andere dagelijkse schoonheidsproducten.

Het concern en de naam O Boticário werd in 1977 opgericht als een kleine drogisterij op recept in de stad Curitiba, de hoofdstad van de staat Paraná, in het zuiden van Brazilië.

Tegenwoordig heeft het bedrijf 's werelds grootste franchisenetwerk voor parfumerieën en cosmetica met meer dan 4000 winkels.

De productlijnen van O Boticário bestaan uit ongeveer 480 artikelen, onderverdeeld in categorieën lichaamsverzorging, haarverzorging, zonnebrandcrème, make-up en parfums , evenals een aparte lijn met baby producten.

Natura is een Braziliaanse wereldwijde cosmeticagroep voor persoonlijke verzorging met het hoofdkantoor in São Paulo. De Natura & Co-groep omvat momenteel Natura Cosméticos, Aesop, The Body Shop en Avon. De Groep is aanwezig in 73 landen op alle continenten . Natura Cosméticos, is het moederbedrijf en werd in 1969 opgericht door Luiz Seabra, en werd in 2004 een beursgenoteerd bedrijf dat genoteerd staat aan de beurs van São Paulo. Momenteel is het bedrijf qua omzet het grootste Braziliaanse cosmeticabedrijf. In mei 2019 kondigde Natura & Co aan dat het een definitieve overeenkomst was aangegaan om Avon Products, Inc. over te nemen. De transactie werd begin november 2019 goedgekeurd door de Braziliaanse regelgevende instanties en werd in januari 2020 afgerond, waardoor Natura & Co de 4e plaats verkreeg in de wereldranglijst van Cosmetica bedrijven.
Lichaamsverzorging, Cosmetica, Parfums
De zekerheden van https://www.kboticario.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.