Golf Backyard
Golf Backyard is de specialist in golfnetten, golfmatten, golfsimulators, en golf trainingsmiddelen! Golf Backyard helpt golfers met het verkrijgen van de juiste materialen om hun golfspel te verbeteren of zelfs een flinke boost te geven! Er komt best wat kijken bij het aanschaffen van een golfnet of golfsimulator. Echter biedt Golf Backyard voor ieder type golfer de beste kwaliteit producten en wordt er mee gedacht bij specifieke wensen. Daarnaast focust Golf Backyard op het leveren van betaalbare producten die jarenlang mee zullen gaan en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Het streven is een zo scherp mogelijke prijs te bieden en er wordt continue gezocht naar nieuwe artikelen die een betere golfervaring bieden.
De zekerheden van https://www.golfbackyard.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.