www.amitis.nl

www.amitis.nl

Door de expertise en het
bijzondere assortiment van
Amitis, creëer je jouw unieke
stukje natuur in je eigen tuin
De zekerheden van https://www.amitis.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Amitis hebben we een passie voor groen. We zijn gefascineerd door unieke bomen en planten die ieder op hun eigen wijze een tuin tot leven brengen. Iedere soort heeft zijn eigen kleur, zijn eigen invloed en zijn eigen aantrekkingskracht voor dieren. Zo heb je eindeloze mogelijkheden om van je tuin iets moois en bijzonders te maken. Hier geven we onze klanten dan ook graag de kans voor. Met onze uitgebreide kennis en uitleg van iedere soort, wordt zowel het kiezen als het verzorgen ervan persoonlijk en gemakkelijk.


Bekijk Manifest