Contactlenzen.net

Contactlenzen.net

Contactlenzen.net review - Contactlenzen.net is de webshop bij uitstek voor het aanschaffen van verschillende soorten bekende merken zachte contactlenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten. Ons assortiment contactlenzen bestaat onder andere uit daglenzen, weeklenzen en maandlenzen en deze soorten zijn zowel verkrijgbaar in sferische, torische en multifocale uitvoering. Ook leveren wij verschillende soorten kleurlenzen al dan niet op sterkte.

Klanten van onze webshop kunnen een Contactlenzen.net review achterlaten op de site van Webwinkelkeur de review site van Nederland.
De zekerheden van https://www.contactlenzen.net

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.