Emaillebordenshop.nl

Emaillebordenshop.nl

Emaillebordenshop.nl, de specialist in handgemaakte emaille huisnummers, naamplaten, straatnaamborden en nostalgische emailleborden.
Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve, betaalbare, eigentijdse en aansprekende veelal handgemaakte producten.
De zekerheden van https://emaillebordenshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Handgemaakte emaille huisnummers en naamborden in de stijl van je woning of decoratieve emaille wandborden met nostalgische sfeer bestel je bij emaillebordenshop.nl. Dit Nederlandse bedrijf werkt samen met lokale specialisten en levert unieke en duurzame emaille borden van hoge kwaliteit. Ruim 35 jaar ervaring en knowhow, servicegerichtheid en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maken emaillebordenshop.nl tot een betrouwbaar adres. Naast snelle levering uit voorraad staat flexibiliteit op het gebied van maatwerk en inspelen op wensen van klanten voorop. Alle borden worden geleverd compleet met bevestigingsmateriaal en verzendingen in Neder


Bekijk Manifest