Beer Brandweer Training Webwinkel

Beer Brandweer Training Webwinkel

Regelmatig oefenen is belangrijk om bij een daadwerkelijke calamiteit adequaat op te kunnen treden. Het ensceneren van realistische oefeningen is een hele kunst. Met de oefenmaterialen op deze webwinkel kunt U een realistisch scenario nabootsen. Dit kan voor zowel BHV als de brandweer.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Beer Brandweer Training is sinds 2014 actief. Begonnen met het trainen van (bedrijf)brandweer en bhv organisaties. Tijdens deze trainingen is door Beer Brandweer Training oefenmateriaal ontwikkeld die te koop is in de webwinkel. Inmiddels is het webshop aanbod uitgebreid met diverse veiligheidsmiddelen. Ook voor advies van deze veiligheidsmiddelen bij u thuis of op het bedrijf bent u bij Beer Brandweer Training op het juiste adres.


Bekijk Manifest