DP Hobby
Welkom in de digitale winkel van DP Hobby. Het is natuurlijk altijd erg leuk om lekker te neuzen in de DP Hobby winkel, maar soms komt het niet uit om langs te gaan of is het gewoon een stuk makkelijker om je producten vanuit je luie stoel te bestellen. In deze webwinkel vindt u alle artikelen die ook in de winkel worden aangeboden.

Daarnaast vind je in deze webwinkel een uitgebreider assortiment van DP Diamond Paintings. Het Nederlandse merk met een garantie op topkwaliteit, zowel in levering als eindresultaat!
De zekerheden van https://www.dphobbystore.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.