Dekker Pepper

Dekker Pepper

Webwinkel gespecialiseerd in pittige producten waaronder een aantal zelf gemaakte hete sauzen, pittige jams en eigen geteelde pepers.
De zekerheden van https://www.dekkerpepper.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Voor mij zijn verse en natuurlijk ingrediënten voor al mijn producten belangrijk, ik wil immers zelf ook geen troep eten. Voeding moet naast lekker ook gezond zijn. Natuurlijk ook ik heb zo mijn “guilty pleasures” maar laat het dan wel eerlijke producten zijn, zonder conserveringsmiddelen en andere onnatuurlijke rommel. Het is met dit principe dat ik al mijn producten maak. Geniet maar wel verantwoord, voor jezelf, het milieu en elkaar. Fermentatie is een verschrikkelijk mooi natuurlijk proces. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie complexe smaak aan mijn sauzen maar ook voor een natuurlijke houdbaarheid. Hierdoor zijn er geen conserver


Bekijk Manifest